header volunteers 01header sponsors 01

Contact

Stichting Youth in Nepal (kortweg sYin)
Fazantenkamp 324
3607 CR Maarssen
 
U kunt ons het beste bereiken via: info@syin.nl.
 

Bankrekening voor donaties

NL 97 ABNA 041 75 35 023

Bestuur

Stichting Youth in Nepal bestaat uit vele vrijwilligers, donateurs en sponsoren. Het dagelijks bestuur bestaat uit drie vrijwilligers.

Michiel Lodewijk - voorzitter
-

Michiel is sinds de opening van het kinderhuis betrokken bij sYin. In de periode 2009- 2010 is hij ook penningmeester geweest van sYin. In het dagelijks leven is Michiel actief als financieeladviseur voor financiele instellingen in Nederland.

 
Koen Dessens - penningmeester
-

De functie penningmeester wordt vervuld door Koen Dessens. In het dagelijks leven is Koen risico manager bij een Nederlandse financiele instelling.

Koko Visser - secretaris
-

Sinds de opening van het kinderhuis in 2007 wilde Koko graag betrokken zijn bij sYin. In de periode 2008- 2010 was hij ook secretaris. In het dagelijkse leven is Koko risico manager bij een Nederlandse oliebedrijf.

 

Coordinatie sponsor ouders

Een belangrijke groep donateurs voor sYin zijn de sponsor ouders. Zij geven een vaste maandelijkse of jaarlijkse bijdrage aan sYin om bij te dragen aan de zorg van een specifiek kind in het kinderhuis. Ook corresponderen de kinderen en sponsor ouders via de post. Om te zorgen dat alle kinderen evenveel post ontvangen cooordineert sYin de post. De coordinatie wordt door Mariska van den Brink gedaan.

Mariska van den Brink
  Mariska is sinds de oprichting van het kindertehuis betrokken bij sYin. Voor post, vragen en meer informatie over de kinderen kunt u bij haar terecht via donateur@syin.nl